НОВО! Економични Бои за Коса (Италијански)

Зошто да купам МЕГА пакување на боја за коса од италијанскиот бренд SUPERKAY?


Затоа што заштедувате најмалку -20% од било која боја за коса достапна на пазарот.
Уште поважни причини зошто да ја одберете:

✔️ СУПЕР 10 ПРИРОДНИ БОИ
Основни нијанси од 1 до 10

✔️ СУПЕР ПАКУВАЊЕ 180МЛ, РАЗМЕР 1:2
Крем боја за коса 180мл + Хидроген 360мл = 540мл смеса

✔️ СУПЕР СЈАЈНА И ЗДРАВА КОСА
Збогатена со хидроген што омекнува и ја прави бојата интензивна и сјајна

✔️ СУПЕР ЗАШТИТА СО ULTRAPLEX
Специјално прилагодена формула, за да ја одржи косата здрава

✔️ СУПЕР КВАЛИТЕТ : ЦЕНА
5-7 боења на коса од една иста туба

Прашајте за специјалната понуда на пакет со 10 бои!

 

Остави коментар